O nama

     Tko smo?
•    Artdeco-interier okuplja tim vrhunskih stručnjaka, s višegodišnjim iskustvom u izvođenju adaptacija, koji profesionalno pristupa svakom projektu. Odabirom Artdeco-interiera možete očekivati samo vrhunsku kvalitetu i brzu izvedbu, uz povoljnu cijenu.
     Što radimo?
•    Artdeco interier okuplja iskusan i provjeren tim soboslikara i ličilaca, zidara, keramičara, parketara, električara, vodoinstalatera i majstora za centralno grijanje, koji će Vaš dom, poslovni prostor ili mjesto za odmor učiniti pravom oazom. Adaptiramo, preuređujemo i poboljšavamo prostore za sve namjene i s jednakom ozbiljnošću i profesionalnošću pristupamo svakom projektu, bilo da je riječ o adaptaciji stana ili kuće ili se odlučite za jednu od naših pojedinačnih usluga, poput soboslikarskih, keramičarskih ili električarskih radova.
      Zašto birati Artdeco interier?
•    Odabirom Artdeco interiera dobivate izvođača specijaliziranog za sve potrebne radove, koji će posao odraditi kvalitetno, brzo i povoljno. Tim provjerenih majstora, s godinama iskustva iz sebe, za sobom ostavlja besprijekorno odrađen posao i čist prostor. Na Vama je samo da nam otkrijete svoje želje, a mi ćemo se potruditi da ih ostvarimo. Želimo Vas zaštititi od nepouzdanih izvođača i zato birajte Artdeco-interier i uštedite vrijeme i novac, ali i živce. Nabavku i prijevoz materijala, kao i koordinaciju radova, prepustite nama, a Vi se posvetite svakodnevnim obvezama, znajući da će radovi biti izvedeni kvalitetno, brzo i u dogovorenom roku.